Vervolg op ‘onverwachts voegt altijd?’

Gisteren, 1e Pinksterdag was de muzikale wandeling in Wervershoof een mega-succes ondanks dat het noodgedwongen een half uur later werd dan 13.15 uur dat ik mijn moeder zou ophalen (zie voor het waarom mijn volgende blog).
Mijn moeder stond al start-klaar en vroeg direct of het soms met muziek te maken heeft waar we naar toe gingen. Ze had gehoord over de muzikale wandeling maar geen idee dat 2 kleinzoons hier ook zouden optreden.

Wij op de fiets naar Wervershoof, mijn oudste zus ging ook gezellig mee.
De herkenning toen ons moeder Kris en Marc zag spelen was prachtig om te zien en ze genoot zichtbaar van de muziek uit de jaren ’60 tot en met heden.
Nou was het ook een geweldig optreden! Met veel plezier en enthousiasme muziek maken komt altijd over en ja, talent is er ook, dat hoor je snel (ook al ben je als moeder bevooroordeeld natuurlijk!)

Het was een prachtige middag, het weer kon niet beter, er waren veel mensen bij ieder optreden en de sfeer zat er goed in.
Maar een regelrechte topper was natuurlijk de uitspraak van mijn moeder toen ik zei erg blij te zijn dat ze direct mee ging:

” tuurlijk ga ik mee, onverwachts voegt altijd!”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *