Specials

Bach Bloesem Remedie

Veel mensen zijn angstig, verliezen hun vertrouwen in de toekomst, en raken uit balans. Bach Bloesem Remedies halen de scherpe kantjes af van deze gevoelens zodat ze beter hanteerbaar worden.
Bij nare en vervelende gevoelens die al langere tijd duren kunnen gesprekken bij Praktijk You Know een goede aanvulling zijn maar deze zijn niet persé nodig.

De remedie is veilig en bijzonder goed werkzaam voor baby’s, kinderen, volwassenen en dieren.

Hoe worden de Bach Bloesem druppels gebruikt?
De druppels neem je 4x per dag in met water, druppelt ze direct op de tong of voegt ze toe via de voeding bij kleine kinderen en dieren.
Vooral bij kinderen en dieren werken de druppels snel.

Samen wandelen doet goed

Naast elkaar al wandelend in ons mooie West-friesland en praten over datgene wat je bezig houdt geeft iets extra’s en verdieping aan een sessie: het praten gaat makkelijker als je elkaar niet steeds aan hoeft te kijken. Je kunt meer in jezelf keren voor oplossingen of inzichten en omdat je letterlijk in beweging komt en de omgeving steeds verandert, komt ook je psyche in beweging.
Door naar buiten te gaan wordt er een extra dimensie toegevoegd aan het proces van coaching. De omgeving kan worden gebruikt als reflectieve spiegel, om gevoelens, wensen en behoeftes te onderzoeken. Bovendien werkt de natuur ontspannend voor lichaam en geest, hetgeen sterk bijdraagt aan het krijgen van diepere inzichten en gevoelsbelevingen.

De wandelsessies zijn één op één , tussendoor kunnen we een korte rust- en drinkpauze inlassen.
Duur van de wandelsessie: ongeveer 2 uur.
Prijs: €65,-

Heb je interesse om een keer een sessie samen te lopen om te praten over die zaken die je bezig houden? Laat het me weten dan maken we een afspraak.

Lunchen bij Praktijk You Know

Wanneer je korte-, of langere, tijd geleden een traject bij mij hebt doorlopen of je bent nieuwsgierig naar wie ik ben en hoe ik je zou kunnen helpen bij lastige persoonlijke onderwerpen, dan nodig ik je van harte voor het volgende uit.

Je wilt misschien sparren hoe je er nu voor staat, hoe het met je gaat in het dagelijks leven en of je misschien verdieping aan kan brengen op bepaalde thema’s. 
Dan is er goed nieuws: dat kan

Tijdens een ongedwongen lunch met 2 tot 3 andere ex-cliënten/belangstellenden van Praktijk You Know kunnen we, genietend van een heerlijke lunch*, praten over datgene wat jou bezig heeft gehouden en misschien nog triggered. 
Waar je vragen over hebt en waar je mogelijk verder mee wilt, of misschien vind je het gewoon leuk om mij te vertellen hoe het nu met je gaat, dat kan ook een reden zijn om te komen lunchen!
Als je het prettig vindt kan je ook één op één lunchen, zoals je weet levert Praktijk You Know maatwerk die precies bij jou past.

Locatie: 
De huiskamer van Praktijk You Know, Koggestraat 16, 1693 GB Wervershoof

Tijdstip:  
Van 12.30 uur tot 14.00 uur.


Kosten: 
één op één lunch: €29,95 / met meerdere personen: €24,95

Wanneer: 
In overleg op de woensdag, donderdag, vrijdag of zaterdag

Je bent van harte welkom!

* Dieetwensen of allergieën graag doorgeven