On the move!

Binnenkort (in september) ga ik vanuit Praktijk You Know weer starten met wandelsessies in ons eigen Westfriesland.
Naast elkaar al wandelend praten over datgene wat je bezig houdt geeft een extra dementie en verdieping aan een sessie: het praten gaat makkelijker als je elkaar niet steeds aan hoeft te kijken; je kan meer in jezelf keren voor oplossingen of inzichten en omdat je letterlijk in beweging komt en de omgeving steeds verandert, komt ook je psyche en in beweging.
Door naar buiten te gaan wordt er een extra dimensie toegevoegd aan het proces van coaching. De natuur wordt een soort ‘tweede coach’ die je effectief gaat benutten. De omgeving kan passief gebruikt worden als reflectieve spiegel, om gevoelens, wensen en behoeftes te onderzoeken. De omgeving kan ook actief gebruikt worden om creativiteit, gevoelens te uiten, rituelen te doen of beslissingen te nemen. Bovendien werkt de natuur ontspannend voor lichaam en geest, hetgeen sterk bijdraagt aan het krijgen van diepere inzichten en gevoelsbelevingen.

De sessies zijn 1 op 1, heb je interesse om een keer een sessie van ongeveer 2 uur samen te lopen (met een korte rust- en drinkpauze) laat het me dan weten via info@praktijkyouknow.nl of via 06-260 222 19.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *